logo-moneyhabits-1

Implementeer MoneyHabits voor duurzame groei van je bedrijf.

Als ondernemer ben je veel liever bezig met je waarde creëren voor je klanten dan met de boekhouding of het geld op je bankrekening. Het geld op de bank is niet je drijfveer, maar naarmate je bedrijf groeit des te lastiger wordt het voor je om grip te houden op die bankrekening. De omzet groeit en daarmee ook de risico’s.

 

 

Workshop - implementeer deze MoneyHabits voor duurzame groei.

 • Heb je wel eens het gevoel gehad dat je met de huidig omzet een beter resultaat zou moeten kunnen halen?

 • Je wilt meer informatie halen uit je boekhouding maar weet niet goed hoe. De rapportages die je krijgt geven je weinig informatie en zetten je niet aan tot actie.

 • Wanneer er veel geld op de bankrekening staat ervaar je rust. Wanneer er minder geld op de bankrekening staat ervaar je stress. Herken je deze cyclus?

Wat als..

 • Wat als je je resultaat met een paar procent kan verhogen. Wat zou dat betekenen voor je bedrijf, je personeel, voor jezelf en voor je gezin?

 • Wat als je wekelijks, maandelijks en jaarlijks precies de rapportages krijgt aangeleverd, 100% maatwerk voor jou waardoor je direct weet welke acties je moet ondernemen of welke medewerkers je moet aanspreken. 

 • En hoeveel meer rust ga je ervaren wanneer je via de bankrekening precies ziet hoeveel je spaart voor je buffer en je bonus en hoeveel er beschikbaar is voor investeringen. 

De Workshop

De workshop heeft een intieme setting (maximaal 8 deelnemers) wat ruimte geeft om vragen te stellen de diepte in te gaan. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Cash-Flow Management 
  Hoe kan je de bankrekeningen inzetten zodat je precies weet wat je spaart voor winstuitkering, voor buffers en voor de belastingen en anderzijds precies zichtbaar hebt wat beschikbaar is voor investeringen.
 • Planning & Control cyclus
  Begroting - Rapportages - Jaarrekening. Dat is de planning & control cyclus in het kort. Belangrijk is dat de tussentijdse rapportages tussentijds jou van de juiste informatie voorzien. Wat moet je wekelijks weten, maandelijks? En in welke vorm wil je de rapportages ontvangen? Op papier, in excel of via een dashboard? Van wie ontvang je deze en met wie moet je het bespreken?

Voor Wie

Deze workshop is specifiek voor ondernemers in de bouw & techniek. Zodoende kunnen we inzoomen op de specifieke vraagstukken die vanuit deze branche naar voren komen en is het waardevol netwerken met branchegenoten. Inhoudelijk richt de workshop op ondernemers tussen circa €2-5 miljoen omzet met financieel personeel op kantoor en behoefte aan beter en efficiënter financieel inzicht. 

In de workshop is voldoende ruimte voor interactie en er zullen ook wat praktijkvoorbeelden aan bod komen. De workshop wordt gegeven door Beril Kutluer, Financial Controller en eigenaar van MoneyHabits. 

Praktische informatie en aanmelden

Workshops zijn voorlopig niet ingepland, zodra het weer kan zullen we weer volop workshops inplannen. 

Over ons

MoneyHabits staat voor helderheid en structuur in financiën. De diensten van MoneyHabits zijn erop gericht dat jij, als eigenaar van je bedrijf, direct en snel beslissingen kan nemen met de zekerheid van een financieel fundament. Sturen op cijfers gericht op de toekomst. Waar de boekhouding stopt, gaan wij verder. De juiste beslissingen op het juiste moment.